Politică de confidențialitate

Cine suntem?
 
Website-ul toderas.ro este deținut și administrat de:
TODERAS S.R.L., cu sediul pe strada Barajului, nr 45, Ramnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România, având codul unic de înregistrare fiscală 1471634, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J38/1400/1991.
 
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A WEBSITE-ULUI TODERAS.RO:
Acordăm o importanță deosebită protejării datelor cu caracter personal pe care decideți să ni le furnizați iar siguranța dumneavoastră în timpul navigării pe site-ul toderas.ro este o prioritate pentru noi.
 
În acest sens, ne bazăm toate măsurile și politicile de confidențialitate pe reglementările legale în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a vă oferi atât produse de calitate cât și informații și îndrumări post vânzare, respectiv: newsletters, invitații la evenimente, campanii și oferte speciale – cu privire atât la produsele și activitatea noastră cât și la cele ale partenerilor noștri (denumite în mod colectiv „Newsletter”).
 
În capitolele următoare, vă prezentăm modul în care obținem, prelucrăm și utilizăm datele cu caracter personal pe care ni le furnizați în calitate de utilizator toderas.ro. Dacă nu găsiți în cele ce urmează răspunsurile pe care le căutați cu referire la gestionarea de către TODERAS S.R.L. a informațiilor cu caracter personal vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare.
 
Această Politică de Confidențialitate  poate fi revizuită în orice moment și/sau acest document să fie adus la zi. Prin navigarea pe website și/sau prin crearea unui Cont și/sau prin plasarea unei Comenzi Vizitatorul, Utilizatorul, Potențialul client, Clientul sunt informați despre Politica noastră de confidențialitate astfel cum este atestată de acest document.
 
Ce date colectăm și cum le folosim:
Colectăm datele pe care le obținem strict de la dumneavoastră și cu acordul dumneavoastră, cu scopul de a răspunde solicitărilor plasate pe site-ul toderas.ro și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relația cu noi:
 
Nume și Prenume – pentru a vă identifica în calitate de utilizator
 
E-mail – pentru a vă informa și a vă trimite detalii referitoare la solicitări; în situația în care deja sunteți utilizator înregistrat prelucrăm datele dumneavoastră personale pe baza interesului legitim de a va transmite comunicări specifice, Newslettere, de interes pentru dumneavoastră și de asemenea invitații la evenimentele noastre și ale partenerilor noștri.
 
Dacă doriți să vă abonați la Newsletterul nostru, la momentul abonării dumneavoastră vă vom solicita consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale pentru a vă putea furniza respectivele servicii la care ați solicitat abonarea.
 
Telefon – pentru a putea fi contactat(ă) de personalul TODERAS.S.R.L. în vederea stabilirii detaliilor legate de solicitarea dumneavoastră.
 
De asemenea, sunt o serie de date colectate automat atunci când utilizați serviciile noastre: informații privind dispozitivul de pe care accesați serviciile; informații despre browser; informații despre locație; date tehnice precum adresa IP a dispozitivului; informații referitoare la activitatea pe paginile noastre; informații colectate de servicii partenere – rețele sociale și motoare de căutare.
 
Culegem informații și în următoarele scopuri: reclame online și publicitate targetată comportamental, anunțuri promoționale, e-mail personalizat și newslettere. Vă oferim buletine informative gratuite (newsletters) și e-mailuri cu conținut promoțional, personalizate cu oferte speciale. Pentru a vă dezabona, vă rugăm să urmați instrucțiunile de dezabonare din e-mail-ul primit de la noi sau să trimiteți un e-mail la contact@toderas.ro.
Având anumite informații despre dumneavoastră, vă vom putea furniza reclame și conținut relevant pentru dumneavoastră. Putem folosi, de asemenea, parteneri, pentru a ne ajuta în furnizarea de conținut și de reclame personalizate, prin utilizarea de cookies în timp ce navigați pe Internet.
 
Cât timp păstrăm datele:
Vom păstra datele pe care ni le furnizați pentru următoarele perioade de timp:
– Pe toată perioada în care decideți să aveți un cont de client pe site-ul toderas.ro;
– Pe perioada de garanție a serviciilor pe care le achiziționați, pentru a vă putea oferi asistență și servicii de întreținere, atunci când este cazul;
– Pe perioade impuse de reglementările în vigoare, în ceea ce privește actele juridice și contabile.
– Pe perioada specificată în modulul de setări cookies
 
Cui furnizăm datele dumneavoastră:
Împărtășim cu terțe părți datele cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, strict cu scopul de a ne onora obligațiile în relația contractuală cu dumneavoastră, după cum urmează:
– Cu serviciile IT – pentru a vă asigura cea mai bună experiență în magazinul nostru on-line
– Cu autoritățile statului – doar în cazul solicitărilor pe baza legii
– După caz, cu aplicații 3rd party (ex. Google Analytics).
 
Securitatea datelor
Toderas.ro protejează datele tale personale împotriva pierderii, accesului neautorizat sau distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, prin utilizarea unor proceduri interne (controlul accesului fizic la sediu, pregătirea personalului) și măsuri tehnice adecvate: criptare, parole de accesul la sisteme, utilizarea conexiunilor securizate SSL (datele sunt criptate făcând imposibilă interceptarea acestora).
 
Drepturile vizitatorilor / utilizatorilor website-ului nostru
– Dreptul de acces la date – puteți oricând să verificați, să completați și să modificați datele personale introduse în contul de utilizator pe care l-ați creat pe website-ul nostru.
– Dreptul la informare – puteți să ne solicitați să vă comunicăm ce date personale deținem și folosim despre dumneavoastră.
– Dreptul de intervenție asupra datelor – puteți să ne solicitați să actualizăm, să rectificăm, să blocăm sau să vă ștergem datele personale dacă sunt incomplete, inexacte sau prelucrate incorect.
– Dreptul de opoziție – vă puteți opune, în orice moment, la orice prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal, din motive întemeiate și legitime legate sau nu de o situație specifică. De asemenea, puteți refuza ca datele să vă fie folosite pentru marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți în acest scop.
– Dreptul la informare – puteți solicita oricând operatorului de date informații referitor la datele cu caracter personal prelucrate.
– Dreptul de retragere a consimțământului – acordul de prelucrare a datelor poate fi oricând revocat de către dumneavoastră, fără a prezenta un motiv sau o justificare în acest sens.
– Orice alt drept stabilit prin legea nr. 677/2001 (pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date) și prin legea nr. 506/2004 (privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice).
– În mod gratuit, puteți accesa și interveni asupra datelor dumneavoastră personale pe care le folosim – contactând în scris toderas.ro (contact@toderas.ro
× Cum te putem ajuta?