Despre noi

Povestea firmei Toderaş a început în 1935 cu un mic atelier de vopsitorie auto din Râmnicu Vâlcea şi a devenit un business de familie, transmis de la o generaţie la alta. Am parcurs toate etapele creşterii industriei auto-moto, am experimentat cu toate produsele de început şi am inovat în perioadele dificile, atuurile noastre fiind pasiunea şi dedicarea!

În prezent, pe lângă vopsitoria auto, oferim şi servicii de polish profesional al autoturismelor. Mai mult decât atât, dispunem şi de un magazin cu produse de finisaj auto (vopsele, diluanţi, paste de lustruit etc.), precum şi de un laborator propriu de colorimetrie.

În ciuda numeroaselor transformări ale produselor şi tehnologiilor folosite, am reuşit să ne păstrăm valorile şi principiile intacte, acumulând peste 75 ani de experienţă! Principiile de bază după care ne-am ghidat, generaţie după generaţie, au rămas aceleaşi: excelenţă, profesionalism şi orientare către client.

Sentimentul pe care îl ai atunci când mulţumeşti o persoană care îşi consideră maşina un membru al familiei sale este nepreţuit.